"Ennél nagyobb ritmusban kell játszanunk"

Váradi Benedek és Bán Tibor nyilatkozata a Falco-Szeged meccsről.
 
 
 
 
 

"Ennél nagyobb ritmusban kell játszanunk"

Váradi Benedek és Bán Tibor nyilatkozata a Falco-Szeged meccsről.

Tegnap este a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 74-69-re legyőzte hazai pályán a Naturtex-SZTE-Szedeákot. A vasiak csapatkapitánya, Váradi Benedek 33 perc alatt 9/6-os pontmutatót, 5 gólpasszt és 1 lepattanót ért el.

- Gratulálok a Szegednek, nagyon jó meccset játszottunk velük. Szegeden sajnos elég sokkal kikaptunk, szerettünk volna visszavágni nekik. Ma is sok hibával játszottunk, kicsit átvettük az ő ritmusukat a támadásainkban. Nekünk ennél jóval nagyobb ritmusban kell játszanunk, abban vagyunk jók. Gratulálok a saját csapatnak is, mert ezeket a meccseket a legnehezebb hozni, amikor mindenki győzelmet vár tőlünk. Megyünk tovább, készülünk a Magyar Kupára, nagyon nehéz meccs vár ránk, szeretnénk ott is nyerni.

A vendégek hátvédje, Bán Tibor csereként beállva 25 és fél perc alatt 9/3-as pontmutatóig és 4 lepattanóig jutott.

- Először is gratulálok a Falcónak, végig kiélezett meccs volt, az elején túl sok könnyű ziccert hagytunk nekik, ez volt a kulcs, ezért nem tudtunk nyerni, illetve azt sem szabad elfelejteni, hogy több sérülés is sújtotta a csapatunkat, Juhos most ért vissza, még nem volt 100 %-os állapotban, és sajnos úgy néz ki, hogy megint megsérült. Úgy gondolom, nincs miért szégyenkeznünk, mindent megettünk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!