Elküldte amerikai centerét a Falco

Ray Turnernek véget ért a pályafutása a sárga-feketéknél.
 
 
 
 
 

Elküldte amerikai centerét a Falco

Ray Turnernek véget ért a pályafutása a sárga-feketéknél.

A Falco KC Szombathely ma közös megegyezéssel szerződést bontott Ray Turnerrel. A 26 éves amerikai center 9.4 pontot és 5.2 lepattanót átlagolt 11 mérkőzésen.

A Falco hat győzelemmel és öt vereséggel hetedik a bajnokságban, következő meccsét január elején a nyolcadik helyezett Sopron vendégeként játssza.

 
 
 • 3belabo2017január03.01:41ÚjVálasz

  Sok sikert kívánok Turner-nek további pályája során. Semmi más nem történt, mint hogy egy gyanútlan fiatalember elhitte, hogy Magyarország egy komoly hely. Nyilván mondta neki valaki :-)

   
 • 2nagy5208312016december26.21:21ÚjVálasz

  Sajnos van egy határozat, hogy minden csapat min. 5 külföldit igazolhat, mert ettől fognak a magyar játékosok jobban kosarazni! Az, hogy a magyar bajnokságban olyan lúzerek játszanak, akik máshol nem kapnának még melegszendvicset sem, senkit nem zavar! Az első meccse után mondtam, hogy ez a manus lapátra való! /nem értek a kosárlabdához!/ Most elküldték, akik értenek hozzá! Sajnos, mondtam olyant is, hogy az a center, akit a helyére igazoltak, van fantázia benne! De azóta láttam, hogy lassú, ügyetlen, védekezni nem tud! Tényleg, borzalmas, ami szakmailag megy a csapatnál!

   
 • 1iszek2016december22.18:45ÚjVálasz

  Mitől magyar ez a bajnokság? Attól, hogy külföldi mintára bozótlakókkal, jöttment másod-harmadosztály szintű (saját bajnokságaikba nem beférő) játékosokkal játszanak a "magyar" csapatok..
  Ez nem magyar bajnokság, hanem a pénz bajnoksága, ahol az nyer, akinek több a lovettája, s a legjobb játékosokat, meg a legtöbb külföldit tudja megvenni.
  A FALCO -ról, tovább megyek Szombathelyről, mégtovább Vas megyéről, sőt Magyarországról ezek a "remek" emberek nem is hallottak. Most meg a mellét döngeti az edző ( ő magyar?), 3-4 külföldi játékossal oldja meg a "hazai" bajnokságot. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok?

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!