Az életben maradásért küzd a Falco

Többet már nem bukhatnak a sárga-feketék, különben az a bajnoki címbe kerül.
 
 
 
 
 

Az életben maradásért küzd a Falco

Többet már nem bukhatnak a sárga-feketék, különben az a bajnoki címbe kerül.

Null-egyes hátrányból fordítva kettő-egyes előnnyel várhatja a Falco elleni bajnoki döntő negyedik mérkőzését az Alba Fehérvár együttese. A találkozót Szombathelyen, az Aréna Savariában rendezik, ahol a finálé második meccsén az Alba vette el a sárga-feketék 21 meccses veretlenségi szériáját. A tét természetesen óriási: Lóránték a bajnoki aranyért, Govensék pedig az életben maradásért küzdnek a pénteki összecsapáson.

Srecko Sekulovic, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Tisztában vagyunk vele, ha kikapunk hazai pályán, akkor vége a párharcnak, de természetesen célunk a győzelem, ötödik meccset akarunk játszani. Nehéz lesz, mindhárom eddigi mérkőzés nagyon szoros volt, és most is kemény, fizikális találkozóra számítok. Elmúlt két összecsapáson a palánk alól nem tudtuk megfelelően kizárni az Alba játékosait, Keller Ákos dominálta a lepattanókat, úgyhogy ebben mindenképp javulnunk kell. Nagy meglepetés már nem érheti a csapatokat, sok meccset játszottunk, jól ismerjük egymást. Bizonyára mindkét gárda nagyon fáradt, de mindenki játszani fog, és szerintem sikerülni fog nyernünk.

Branislav Dzunic, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Remélem, hogy folytatódni fog a tendencia, mert nekem úgy tűnt, hogy a legutóbbi mérkőzésen mindkét csapat jobban kosárlabdázott a második meccshez képest. Sok volt a feszültség, de szerintem a harmadik volt a párharc eddigi legjobb összecsapása. Ilyen szempontból most a csapatomtól még jobb játékot várok. Nem lesz hiányzónk, mindenkire számíthatok, szeretnénk ismét nyerni Szombathelyen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!