Egységes volt a Falco

Benke szerint Govens extra teljesítménye megpecsételte a sorsukat, Váradi azt mondja, nagyon jól védekeztek és jól felkészültek az ellenfélből.
 
 
 
 
 

Egységes volt a Falco

Benke szerint Govens extra teljesítménye megpecsételte a sorsukat, Váradi azt mondja, nagyon jól védekeztek és jól felkészültek az ellenfélből.

Veretlen maradt a teljes alapszakasz során hazai pályán a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely, miután vasárnap 86-73-ra legyőzte a szomszédvár Zalakerámia ZTE KK-t. A sárga-feketék csapatkapitánya, Váradi Benedek 34 perc alatt 20/12-es pontmutatóval, 4 gólpasszal, 3 lepattanóval és 2 labdaszerzéssel segítette csapatát.

- Örülünk a győzelemnek, nagyon fontos meccs volt ez számunkra. Úgy gondolom, hogy azokat a feladatokat, amiket előzetesen elterveztünk, sikeresen megvalósítottuk, amikor pedig hullámvölgybe kerültünk, mindig volt valaki, aki kihúzta a gödörből a csapatot. Végig egységesek tudtunk maradni, nagyon jól védekeztünk és nagyon jól felkészültünk az ellenfélből. Annak is örülünk, hogy az alapszakasz során sikerült megvédeni a hazai pályánkat. Megyünk tovább, most jön három nehéz idegenbeli meccs, szeretnénk minél jobb eredményt elérni - mondta Váradi.

A vendégeknél Benke Szilárd 34 perc alatt 17/3-as pontmutatót, 5 lepattanót, 3 labdaszerzést, 2 gólpasszt és 2 blokkolt dobást tette be a közösbe, ám ez is kevésnek bizonyult.

- Gratulálok a Falcónak. Egész meccsen úgy éreztem, hogy nincs ritmusunk, ez a Falco védekezését dicséri. Kicsit kamikaze akciókat vezettünk, jómagam is, ez pedig megbosszulta magát. Sok gyorsindításos kosarat kaptunk, illetve jött egy extra teljesítmény Govenstől, ez pedig megpecsételte a sorsunkat - mondta Benke.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!