Egy lépésre a döntőtől a Falco

Govens és Váradi is sérüléssel bajlódik.
 
 
 
 
 

Egy lépésre a döntőtől a Falco

Govens és Váradi is sérüléssel bajlódik.

Kedden este folytatódik az Alba-Falco párharc. Az eddigi három mérkőzésen kiélezett csatákat vívtak egymással a felek, valahányszor szoros végjáték után dőlt el a győzelem sorsa. Vasárnap sokáig úgy tűnt, az Alba elveszi a sárga-feketék pályaelőnyét, ám végül 86-82-re nyerni tudott Szrecsko Szekulovics alakulata.

Braniszlav Dzunics, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Kiélezett meccseket vívtunk eddig, nüanszok döntöttek. Bízom benne, hogy hazai pályán jobban fogunk teljesíteni, főleg a végjátékban, a mérkőzés ezen szakaszában javulnunk kell. Nincs sérültünk, mindenki egészséges.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Az utolsó találkozón sikerült javulnunk a lepattanózásban. Az első félidőben kihagytuk a távoli dobásainkat, míg a másik oldalon nagyon jól értékesítette a helyzeteit az Alba. Nem csak a védekezésre, hanem a támadásra is koncentrálnunk kell. Az lehet a kulcs, hogy kevesebbet hibázzunk, illetve kontrollálni tudjuk a lepattanózást. Váradi Benedek tegnap sérülten játszott, fáj a bokája, nem volt száz százalékos. Darrin Govens az utolsó negyedben izomhúzódást szenvedett, nem tudom, hogy ez mennyire komoly. Reggel volt kezelésen, majd kiderül, hogy mennyit bír.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!