Döntetlenről folytatja az elődöntőt a Falco

Pointer nélkül áll fel az Alba.
 
 
 
 
 

Döntetlenről folytatja az elődöntőt a Falco

Pointer nélkül áll fel az Alba.

Vasárnap este a harmadik fejezetéhez érkezik a feszültséggel teli és balhéktól sem mentes Falco-Alba elődöntő párharc. A szombathelyi első mérkőzést két ponttal a sárga-feketék, a fehérvári visszavágót néggyel Lóránték nyerték. Az előző mérkőzésen kiállított Pointer nem léphet pályára az Aréna Savariában.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Megpróbáljuk kijavítani az első két meccsen elkövetett hibákat. Az Alba nagyon dominálta a lepattanókat, jobban ki kell zárnunk és uralnunk a festéket. A két meccs alapján a lepattanózásban kell mindenképp fejlődnünk. Nagy meglepetést már nem tud okozni egymásnak a két csapat. Az fog dönteni, hogy ki tud jobban koncentrálni és ki fog kevesebbet hibázni. Apró dolgokon dőlnek el az ilyen nagy meccsek. Váradi Benedek összeszedett egy bokasérülést, eddig nem tudott edzeni. Biztosan ott lesz velünk, kérdés, hogy mennyit tud játszani.

Braniszlav Dzunics, az Alba Fehérvár vezetőedzője: A hat idei összecsapásunkból négy kiélezett csatát hozott, egylabdás meccs volt. Ezúttal is hasonlóra számítok. Úgy érzem, hogy eddig védekezésben nem sikerül azt hoznunk, amit szoktunk, támadásban viszont versenyben vagyunk a Falcóval, amely a liga legjobb támadó csapata. Remélem, hogy ismét egy jó meccset tudunk játszani. Nüanszok, szerencse és játékosok egy-egy jó megoldásai döntenek el ilyen meccseket. A kiállított Pointer az automatikus eltiltása miatt nem játszhat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!