Bognár: Együtt jöttünk ki a hullámvölgyekből

Tóth Ádám szerint jó meccset játszottak a Falcóval, a Szolnok centere elismerte, a jobb csapat nyert.
 
 
 
 
 

Bognár: Együtt jöttünk ki a hullámvölgyekből

Tóth Ádám szerint jó meccset játszottak a Falcóval, a Szolnok centere elismerte, a jobb csapat nyert.

Tegnap este a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 87-79-re legyőzte hazai pályán a bajnoki címvédő Szolnokot. A sárga-feketék válogatott kerettag erőcsatára, Bognár Kristóf csereként beállva 6 percet töltött a pályán, ami alatt 2 pontig, 2 lepattanóig és 2 gólpasszig jutott.

- Nagyon brusztos, kemény meccs volt. Jól kielemeztük az ellenfél játékát, úgy gondolom, hogy amiket előzetesen megbeszéltünk taktikai elemeket, azokat sikerült jórészt betartanunk, ezért is nyertünk. Voltak hullámvölgyeink, de szerencsére ezekből sikerült csapatként, együtt kilábalnunk, összességében úgy érzem, megérdemelten nyertünk - mondta Bognár.

A vendégek válogatott centere, Tóth Ádám csereként 16 percet játszott, 6 pont és 2 lepattanó fűződött a nevéhez.

- Gratulálok a Falcónak, jó meccset játszottunk velük, megérdemelten nyertek. Szerintem elsősorban azért győztek, mert sok támadólepattanót szereztek, mi pedig sajnos nem voltunk kellőképpen agresszívek védekezésben. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy becsülendő, hogy visszajöttünk mínusz húszról. Még egyszer gratulálok az ellenfélnek, mi pedig megyünk tovább, megpróbálunk javítani a következő fordulóban - értékelt a lefújás után Tóth.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!