A Balkannal játszik selejtezőt a Falco

A FIBA-kupában Bulgáriába kell utazniuk a sárga-feketéknek.
 
 
 
 
 

A Balkannal játszik selejtezőt a Falco

A FIBA-kupában Bulgáriába kell utazniuk a sárga-feketéknek.

Ma játszották le Nagyváradon a CSM CSU Oradea - BC Balkan FIBA Europe Cup-selejtező második felvonását. Az első kört 82–66-ra a bolgárok nyerték Botevgradban. Ebből már az első félidőben tizenkettőt ledolgoztak a hazaiak, akik végül "csak" tizenöttel nyertek, így kiestek.

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ellenfele tehát a BC Balkan lesz. Az első mérkőzést október 4-én idegenben, a visszavágót pedig 11-én az Aréna Savariában rendezik.

 
 
  • 1belabo2017október02.01:07ÚjVálasz

    Ha nem jutunk be a csoportkörbe, akkor minden olyan elképzelés, hogy majd néhány játékosunk itt megismerve kerül európai élcsapathoz vágyálom marad. Az előzményekből kiindulva 14 pontos vereségre van szükség Bulgáriában, gondolom, ezt sikerül elérni, esetleg még túl is szárnyaljuk.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!