Bajnoknak járó ünnepségben részesült a Falco

Ezerfős tömeg ünnepelte meg a sárga-feketék ezüstérmét. A polgármester szerint a csapat feltámadt a halálból.
 
 
 
 
 

Bajnoknak járó ünnepségben részesült a Falco

Ezerfős tömeg ünnepelte meg a sárga-feketék ezüstérmét. A polgármester szerint a csapat feltámadt a halálból.

Kedden este az Aréna Savariában több mint ezerfős tömeg gyűlt össze, hogy megünnepelje a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ezüstérmét.

A jó hangulatról Kollerits Barnabás gondoskodott, szólt a cinegedal, volt tűzijáték és lézershow is. Az ünnepség elején egy perces néma felállással emlékeztek meg a szurkolók Srecko Sekulovic édesapjára, aki a napokban hunyt el, ezért a vezetőedző nem is tudott ott lenni az ünnepségen.

Természetesen felvonult a pódiumra a Fidesz vezérkar is. Dr. Puskás Tivadar polgármester beszédében azt mondta, feltámadt halálából a Falco, és szerinte Váradi Benedek azt nyilatkozta a sajtónak, hogy előzetesen beletörődött volna mindenki az ezüstérembe.

Az est fénypontja az volt, amikor Zigeranovic elkérte a mikrofont, és rákezdett a "Mindenki szombathelyi!" rigmusra.

 
 
  • 1realista2017június21.11:19ÚjVálasz

    Puskás mit keresett ott is?Mindenhez ért?-Elvileg,de csak szerepelni szeret.A "kakis" ügyekben bezzeg sumákol..,mintha azokban nem lenne illetékes:Mint Polgármester-tudja meg-minden .a város polgárait,normális müködését érintő ügyben ő az első számu főfelelős!!!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!