Át kell lépnie a Jászberényen a Falcónak

Szekulovics azt mondja, ha mindenki száz százalékkal koncentrál, akkor nem lehet probléma.
 
 
 
 
 

Át kell lépnie a Jászberényen a Falcónak

Szekulovics azt mondja, ha mindenki száz százalékkal koncentrál, akkor nem lehet probléma.

A hazai pályán még veretlen, harmadik helyezett Falco, a kieső zónából menekülő Jászberényt fogadja az Aréna Savariában. A két csapat december 20-án találkozott egymással legutóbb, akkor három negyeden keresztül egál volt a meccs, a végén aztán 90-71-re győztek a sárga-feketék.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Kötelező hazai győzelem előtt állunk, nagyon komolyan felkészültünk a következő ellenfelünkből. Erre szükség is volt, mert a Jászberény az utolsó pár meccsén nagyon jól játszott, nagyon jó formában van. Hat-hét tapasztalt, jó játékossal rendelkezik, nálunk előny, hogy kicsit hosszabb a kispadunk, ezt ki is kell használnunk. Nincs mese, hazai pályán játszunk, a saját szurkolóink előtt, veretlenek akarunk maradni az Aréna Savariában. Komoly találkozóra számítok, remélem, hogy mindenki száz százalékkal koncentrál, és akkor nem lehet probléma. Kisebb sérültjeink vannak, de ez nem számít, jelen állás szerint mindenkire számíthatok.

Nikola Lazics, a JP Auto-Jászberényi KSE vezetőedzője: A Falco az idei szezonban is jól játszik, nagyon extra csapata van. Minden posztra sok minőségi játékossal rendelkezik. Jászberényben három negyeden keresztül tartani tudtuk velük a lépést, de aztán a végére mégis simán nyertek. Most azért utazunk Szombathelyre, hogy játsszunk egy jó meccset, az utolsó néhány találkozónkon egészen jó ritmusban voltunk, lényegesen jobban, mint a bajnokság elején, szeretnénk ezt tovább tartani. Tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, a Falco nemcsak a Jászberény ellen, minden csapat ellen sokkal esélyesebb Szombathelyen. Megpróbálunk jól kosárlabdázni, ez lesz most számunkra a legfontosabb, semmi mást nem tudok elmondani. Kisebb sérültjeink vannak, de mindenkire számíthatok.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!