Alba-Falco: Aki nyer, az lesz a bajnok

Másodszor kerül arany-, vagy harmadszor ezüstérem Szombathelyre?
 
 
 
 
 

Alba-Falco: Aki nyer, az lesz a bajnok

Másodszor kerül arany-, vagy harmadszor ezüstérem Szombathelyre?

Az utolsó mérkőzés dönti el az Alba–Falco finálét az A-csoportban. A két együttes 2-2-re áll a három sikerig tartó párharcban – Székesfehérváron avatnak bajnokot vasárnap este. Négy mérkőzésen már túl vannak a felek, jól ismerik egymást, apró különbségek dönthetik el a bajnoki címet.

Branislav Dzunic, az Alba Fehérvár vezetőedzője: A döntő ötödik felvonásának megfelelő meccset várok: mindent eldöntő mérkőzés lesz, mindkét csapat nyerni szeretne, az akarattal nem lesz gond. A koncentráció, a fáradtság lehet kérdéses, ezeket a tényezőket is figyelembe kell venni. Úgy érzem, az utolsó meccsen nem megfelelő energiával kosárlabdáztunk, másrészről pedig a támadójátékunkban voltak problémák a labdaforgatással, a külső dobásokkal – nem megfelelő módon kerestük az üres embereket. A pénteki kerethez képest nem lesz változás.

Srecko Sekulovic, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: A péntek esti egy nagyon fontos mérkőzés volt számunkra, győzelemmel akartunk zárni Szombathelyen. Ez sikerült, véleményem szerint nagyon jó játékkal nyertünk, a védekezésünk és a támadásunk is rendben volt. Vasárnapig nincs sok időnk, egyetlen nap áll rendelkezésre, hogy felkészüljünk. A nyomás most már a fehérváriakon van. Mindent megteszünk a sikerért, maximálisan odatesszük magunkat, megpróbálunk győzni. Egy meccs dönt, aki jobb formát fog ki, az nyeri a magyar bajnokságot. Derékfájdalmak miatt Kovács Péter játéka egyelőre kérdéses, az esti edzés után dől el, tudja-e vállalni a meccset.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!