A Falcóból igazolt kosarast a ZTE

Két éves szerződést kötöttek vele a zalaiak.
 
 
 
 
 

A Falcóból igazolt kosarast a ZTE

Két éves szerződést kötöttek vele a zalaiak.

Hétfőn este kiderült, hogy a Szolnok nyerte a 2017/2018-as bajnokságot. A ZTE a 7. helyen zárt a szezon végén pedig három zalai kulcsjátékos távozott- Benke Szilárd, Mohácsi Máté és Horváth Ákos.

Az ő pótlásukra most három fiatal érkezik a zalaikahoz.

Az egyik új ZTE mezt húzó játékos Durázi Krisztofer, aki Szombathelyről teszi át a székhelyét Zalaegerszegre. Az 1998-as születésű, 198 cm magas, U20-as válogatott és korábbi U18-as 3x3-as válogatott játékos a 3-4-es poszton használható. Az elmúlt három évben a Falco KC csapatában ízlelgette a felnőtt bajnokság légkörét. Tavaly decemberben az Európa Kupa utolsó csoportkörének legértékesebb játékosa lett, miután a macedón Karpos Szokoli ellen 21 pontot és 19 lepattanót ért el. A korosztályos válogatott kulcsemberével 2 éves szerződés kötött a klub.

Az érkezők között van a kaposvári Papp Péter és szombathelyi neveléső, de az elmúlt idényt Sopronban játszó Bagó Martin is. Utóbbival szintén 2 éves szerződést kötött a klub.

 
 
  • 1lalika2018június19.09:51ÚjVálasz

    Azt folytatja a FALCO,amit Toth Miklós a Halinál olyan "sikeresen és szimpatikusan"????

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!