A Falco is kikapott Kecskeméten

Váradi kipontozódott.
 
 
 
 
 

A Falco is kikapott Kecskeméten

Váradi kipontozódott.

Karahodzsicsé volt az első kosár, Váradi labdaszerzés után gyors ziccerrel egyenlített. Az első 9 pontot úgy szerezte a Kecskemét, hogy nem hibázott dobást. A lila-fehérek irányítottak, de fej-fej mellett haladtak a csapatok. Dramicsanin borítás és lépésgyanús kosara után, a 6. percben 22-15-nél időt kért a Falco. 6-1-el fel is jöttek egyre a vendégek. Karahodzsics dudaszós középtávolijával az első negyed végén 27-24 volt az állás.

Borisov jegyezte az első pontot a második etapban. Többször is volt esélye a fordításra a Falcónak, de a vasi dobások kimaradtak a kritikus pillanatokban. A 15. percben Norfleet ziccerével lett ismét egál (35-35). Perl zsákolása után Pongó kísérlete lejött, így 44-43-as állással zárult az első félidő.

Taylor "harcos kosarával" először (és utoljára) vezetett a Falco. Ez aztán annyira felpörgette a hazaiakat, hogy a 25. percben Wittmann hármasa után már 64-49-re vezettek, időt is kért a Szombathely. Pocsékul dobtak kintről a vendégek (1/11), míg a hazaiak szinte alig-alig hibáztak (7/13). Már tizenhét is volt közte, a harmadik játékrész Dramicsanin távolijával zárult (73-59). Váradi pedig technikait kapott.

Djeraszimovics ziccerével és középtávolijával már tizennyolcra rúgott a differencia. A 32. percben Váradi kipontozódott. 79-66-nál időt kért Forray. Visszajött kilencre a Falco, majd megint meglógtak a hazaiak. Két perccel a vége előtt, 89-81-nél megint időt kellett kérnie a KTE-nek. A legvégén Norfleet ziccere és triplája még a frászt hozta a maréknyi kecskeméti szurkolóra, ráadásul utána a hazaiak még a labdát is eladták, de a hátralévő idő már olyan kevés volt, hogy Pongóék győzelme már nem került veszélybe.

 
 
  • 1lalika2018április29.19:48ÚjVálasz

    Kicsit már "unalmas" a gyakori ,idegenbeli vereség ezzel a kerettel...
    Nem kellene végre utánagondolni a ráforditás/hozam viszonynak???

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!