Kecskeméten javított a Falco

Egyértelműen a vendégeké volt a meccs.
 
 
 
 
 

Kecskeméten javított a Falco

Egyértelműen a vendégeké volt a meccs.

Két csalódott csapat találkozott egymással a Messzi István Sportcsarnokban. Perl vezérletével a Falco kezdett jobban, a második perc végén 2-9 volt az állás. Éledezett a KTE, az első negyed derekán 15-17-ig zárkóztak a hazaiak. Reddic vette vállára a csapatát, a tízedik perc Green ziccerével zárult (21-26).

Másfél perc alatt Bruinsma, Curry és Tóth is betalált a vendégektől, 21-32-nél idő kért Forray. Váradi és Curry triplájával már tizenhét volt közte, 0-12-es szériát futott a Falco, jött is az újabb időkérés. Dramicsaninék 7-0-val visszajöttek tízre, ekkor már Okorn hívta magához övéit (28-38). A hajrában egészen háromig csökkent a differencia, a félidőben 44-47 állt a táblán.

Két gyors Reddic-kosárral indult a második játékrész. Perl nagyot játszott, szép lassan visszatornászta tízre a különbséget a Falco. A 24. percben, 49-59-nél időt kért Forray. Hiába, újabb 0-7 után megint tizenhét lett a különbség. Reddic már tizennyolcnál járt, 49-68-nál újabb timeout következett. A záró felvonás 57-72-ről indult.

A Kecskemét védekezése csődöt mondott, gyengén kosárlabdáztak Wittmannék. Hiába próbálkozott mindennel Forray mester, ma nem volt ellenszer a Falco játékára. Kosárra kosár volt a válasz, a negyedik negyed döntetlennel zárult, így összességében ilyen arányban is megérdemelten nyert a Szombathely.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!