Kétszeres hosszabbítás után kapott ki a Falco

A játékvezetők néhány furcsa ítélete után nyertek a hazaiak. Borisovot kiállították.
 
 
 
 
 

Kétszeres hosszabbítás után kapott ki a Falco

A játékvezetők néhány furcsa ítélete után nyertek a hazaiak. Borisovot kiállították.

Zsigeranovics kosarára 8-0-val felelt a Pécs. Sok hibával játszottak a csapatok, nagyon gyenge volt a színvonal a meccs elején. A Falco dobott gyengébben, a 6. percben, 12-4-nél időt kért Szekulovics. A folytatásban parádéztak a vendégek, egészen egy pontra jöttek fel, az első negyed vége 20-15.

Simon triplája után először volt közte tíz, de Borisov azonnal felelt, mindkét csapat megszerezte tehát első távoli kosarát. Már 13 ponttal is vezettek a pontosabban célzó hazaiak, 40-27-nél megint időt kértek a vasiak. Aztán jött a fordulat, megint visszajött a meccsbe a Falco, Csirke Ferenc egy percen belül kétszer is időt kért, utoljára 44-37-nél, alig több mint egy perccel a vége előtt. Küszködtek, bár inkább szenvedtek a csapatok, több kosár már nem született a félidőben.

4-0-val kezdett a PVSK, Váradi 3+1-es akcióval válaszolt. Állandósult a tíz feletti különbség a két csapat között. 62-53-ról indult a záró(nak hitt) felvonás.

Három és fél perc után 13-7-es szériával rukkolt elő a Falco, Perl triplájával 69-66-nál időt kért Csirke. Sőt, Tóth középtávolijával már csak egy volt közte. Borisov triplájával 0-0 után ismét egál lett (71-71). Egy sportszerűtlen fault után Perl mindkettőt kihagyta, Váradi viszont nem sokkal később mindhármat bedobta (71-74). A 37. percben Borisovot – videózás után – kiállították a játékvezetők, könyöklésért. Megint elmentek a hazaiak, aztán ismét visszajöttek a sárga-feketék. Az utolsó másodpercekben, 84-82-nél Govensnek odaütöttek, mindkettőt bedobta, jöhetett a hosszabbítás.

Govens 2+1-es akciója megadta az alaphangot a ráadásban. Már-már úgy tűnt, megnyeri a meccset a Falco, de aztán a legvégén – a vendégek szerint teljesen érthetetlen módon - Simon három büntetőt dobott, amikkel 95-95 lett, jött az újabb hosszabbítás.

Norfleet triplájára Budimir válaszolt. A második hosszabbítás is sok izgalmat tartogatott. A végéből a PVSK jött ki jobban, így nagy csatában, behúzta a rangadót a fehér mezes csapat. A vendégek több ízben is a játékvezetőket okolták a vereség miatt.

 
 
 • 3bordeux2017december11.17:57ÚjVálasz
  Idézet: nagy520831
  Nem akartam hozzászólni, de Szekulovics úr nyilatkozata kiverte a biztosítékot! Állítólag a legjobb játékos-állományt adta a kezébe a klubvezetés! Tényleg jó játékosok, jó fiatalok vannak a keretben!
  ...

  Tavaly is csak a károgás ment részedről utánna meg jött a pofára esés!

   
 • 2nagy5208312017december10.21:03ÚjVálasz

  Nem akartam hozzászólni, de Szekulovics úr nyilatkozata kiverte a biztosítékot! Állítólag a legjobb játékos-állományt adta a kezébe a klubvezetés! Tényleg jó játékosok, jó fiatalok vannak a keretben! Aztán csak vereségek, értékelhetetlen teljesítmények! Vereség a kupában, /minden magyar csapat továbbjutott!/ a bajnokságban is sok zakó! Természetesen nem értek a kosárlabdához, nem úgy mint egy nemzetközi hírű edző! De azt észrevettem, a FALCO-nak nincs centere! Van Zsigeranovics, aki néha játszik, néha nem! Nincs cseréje! Tóth, Pustahvar, Borisov, nem center! Ezt nem látja a Mester? Sorozatos taktikai hibák miatt mennek el meccsek! /a kupában is tovább lehetett volna jutni!/ Pl. a magyar Govensnek miért kell minden meccsen végig játszania? Jó, dob x pontot, de a fáradtság miatt róla kétszer annyi pontot kapunk! Aztán mikor egy szürke kiscsapat megaláz bennünket, a nyilatkozatával szégyent hoz a városra, a csapatra! Nem vett be valamit a nyilatkozata előtt? A bírókat hibáztatja, ahelyett, hogy a tükörbe nézne? Mester! A 8-ba be fogunk férni? A fiatalokat nem játszatja, mert neki eredményt kell elérnie, nem csapatot építeni! Akkor csak játsszon Govens 50 percet ! Aztán kikapunk!

   
 • 1idealista2017december10.11:31ÚjVálasz

  Szép, hogy nagy küzdelemben, de csak kikapott a csapat, pedig lényegesebben
  erősebb a gárda a pécsieknél...és az ilyen meccseket néhány kosárral már a finis előtt el kellene dönteni !
  Ha már a szép szó nem motiválja a játékosokat, az elvesztett meccsek után akár
  pénzmegvonással kellene ösztökélni őket a jobb, eredményesebb teljesítményre !
  Az mégis csak skandallum, hogy bárhol szerepelnek idegenben, rendszerint
  vereség lesz a vége !! Hát mindig csak a bírók hibásak ?!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!