Jó ez a csapat! A Falco lesimázta a Kaposvárt

Pustahvar meccse volt. 106 pontig jutottunk.
 
 
 
 
 

Jó ez a csapat! A Falco lesimázta a Kaposvárt

Pustahvar meccse volt. 106 pontig jutottunk.

Számolatlanul szórták a pontokat a csapatok a mérkőzés elején. A védekezéssel nem sokat törődött a Falco, és a Kaposvár sem. A 4. percben már 10-15 volt az állás, a vasiak nem tudtak mit kezdeni a palánk alatt Spicával, aki négy perc alatt hét pontig jutott. A vendégeknek Pustahvar semlegesítése volt megoldhatatlan probléma, ő is hét pontnál járt ekkor.

Szinte minden támadásból kosár született, mindkét csapat 67%-al dobott. Az első tíz perc vége: 30-29.

A pontgyártás a második negyedben is folytatódott. Dunn tripla egyik oldalon, Perlé a másikon. A Falco őrizgette öt-hat pontos előnyét, majd 44-34-nél közé tette a tízet is.

A megnyugtató előny birtokában brutális sebességre kapcsoltak a hazaiak, a Kaposvár semmit nem tudott kezdeni a Falco támadójátékával. Fekete Ádám -17-nél kért időt, sikerrel. A Kaposvár a játékrész hajrájában visszajött a meccsbe, de így is 59-47-el mentek nagyszünetre a csapatok.

A második félidőben ott folytatták a csapatok, ahol az elsőben abbahagyták. Nem töltöttek, csak tüzeltek. A Falco tette nagyobb hatékonysággal, a vendégek a 25. percben, 73-54-nél kértek ismét időt, de a játék képén nem tudtak változtatni. 86-67.

Az utolsó negyed már csak formaság volt. A szombathelyiek fölényes sikere egy percig sem volt veszélyben.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!