Így áll a Falco a felsőházi csapatok ellen

Tabella.
 
 
 
 
 

Így áll a Falco a felsőházi csapatok ellen

Tabella.

Mint arról korábban már többször is szó esett, a tizennégy együttes immár háromfelé osztva küzdhet tovább a bajnokságban. A középszakaszba minden csapat minden eddigi eredményét viszi tovább, azonban érdekes képet kapunk, ha a csoportokban csak az egymás ellen elért redmények alapján állítunk rangsort.

Ennek eredményeképp a felsőházban megállapítható, hogy az élen változást történt, hiszen az Egis Körmend az Alba Fehérvár ellen elért jobb eredménynek köszönhetően vezeti a csoportot, hazai pályán mindkét együttes csak a másiktól szenvedett vereséget. A Falco otthon mindegyik felsőházi ellenfelét megverte - mint ahogyan a bajnokságban mindenki mást is -, idegenben azonban sehol nem tudott bravúrt aratni. A ZTE ebben a rangsorban is az ötödik helyen, hazai pályán a Falcót, idegenben pedig a Szolnokot tudta két vállra fektetni.

A felsőházi csapatok egymás ellen
HCsapatMGyVRelatív pont
1.Egis Körmend 8 5 30,812
2.Alba Fehérvár 8 5 30,812
3.Szolnoki Olaj KK 8 4 40,750
4.Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 8 4 40,750
5.Zalakerámia ZTE KK 8 2 60,625
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!